Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Sánchez-Mata MC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Jun2012, Vol. 18 Issue 3, p281-290, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goñi I; Department of Nutrition and Food Science, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain., García-Alonso A; Department of Nutrition and Food Science, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain., Alba C; Department of Nutrition and Food Science, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain., Rodríguez JM; Department of Nutrition and Food Science, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain., Sánchez-Mata MC; Department of Nutrition and Food Science, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain., Guillén-Bejarano R; Phytochemicals and Food Quality Group, Instituto de la Grasa, Spanish National Research Council (CSIC), 41013 Sevilla, Spain., Redondo-Cuenca A; Department of Nutrition and Food Science, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Apr 10; Vol. 13 (8). Date of Electronic Publication: 2024 Apr 10.
Autor:
Sánchez Gavilán I; Departamento Biología, Facultad de Ciencias, Universidad Autónoma de Madrid, Campus Cantoblanco, 28049 Madrid, Spain., Velázquez Ybarzabal D; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid, Plaza Ramón y Cajal, s/n, 28040 Madrid, Spain., de la Fuente V; Departamento Biología, Facultad de Ciencias, Universidad Autónoma de Madrid, Campus Cantoblanco, 28049 Madrid, Spain., Cámara RM; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid, Plaza Ramón y Cajal, s/n, 28040 Madrid, Spain., Sánchez-Mata MC; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid, Plaza Ramón y Cajal, s/n, 28040 Madrid, Spain., Cámara M; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid, Plaza Ramón y Cajal, s/n, 28040 Madrid, Spain.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2024 Jan 25; Vol. 16 (3). Date of Electronic Publication: 2024 Jan 25.
Autor:
Pérez-Rodríguez ML; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid (UCM), Pza. Ramón y Cajal, s/n, E-28040 Madrid, Spain., Serrano-Carretero A; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid (UCM), Pza. Ramón y Cajal, s/n, E-28040 Madrid, Spain., García-Herrera P; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid (UCM), Pza. Ramón y Cajal, s/n, E-28040 Madrid, Spain. Electronic address: patrigar@ucm.es., Cámara-Hurtado M; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid (UCM), Pza. Ramón y Cajal, s/n, E-28040 Madrid, Spain., Sánchez-Mata MC; Departamento Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid (UCM), Pza. Ramón y Cajal, s/n, E-28040 Madrid, Spain.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2023 Nov; Vol. 173 (Pt 1), pp. 113244. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 06.