Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Sánchez Palomo P"'
Autor:
M. Hernández Ramírez, J. Villamor Rodríguez, M. González Gómez, F. Sánchez García, J. Celi Celi, M. Sánchez Palomo
Publikováno v:
Neurology Perspectives, Vol 4, Iss , Pp 311- (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e79edae4ff0847d2a79b7364900fdaab
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 89 (2024)
The effect of oak chips on the phenolic composition, color characteristics, and antioxidant capacity of Bobal red wines caused by contact with oak chips at different stages of the winemaking process has been studied. Performance liquid chromatography
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f013057d731477bb5ae149929c38add
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 3, p 63 (2023)
The objective of the current research was to study the effect of different alcohol reduction technologies on the chemical aromatic composition of La Mancha Tempranillo rosé wines. Volatile compounds were analysed using Gas Chromatography coupled to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f8a45deb43b491a853082756ec3ad0e
Autor:
Juan A. Delgado, María Osorio Alises, Rodrigo Alonso-Villegas, Eva Sánchez-Palomo, Miguel A. González-Viñas
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 3, p 38 (2022)
Climate change scenarios are predicting an increase in temperature as well as more scarce and torrential rainfall episodes. Due to this, an imbalance between grape technological and phenolic maturity is being observed, which detrimentally affects the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b616eff8a99a431892dcfce8f3cf788f
Autor:
Izquierdo Cañas Pedro Miguel, Mena Morales Adela, Heras Manso J.M., García Romero E., González Viñas Miguel Angel, Sánchez Palomo Eva
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 33, Iss 2, Pp 116-124 (2018)
This work studies the influence of two different nitrogen sources added to the must on aromatic series and sensory profile of ‘Chardonnay’ wines. Volatile compounds were classified into six odorant series and the total intensities for every aroma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f84404a10f34fbabe7c8baf18f3c065
Autor:
M. A. Ferrer Valverde, E. Sánchez-Palomo, M. Osorio Alises, C. Chaya Romero, M. A. González-Viñas
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1683 (2021)
In this work, Trujillo melons were harvested across three years (2011–2013) in La Mancha region. Instrumental and sensory analysis were used for studying Trujillo melons. Solid phase extraction (SPE) was used for isolating free aroma compounds, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a89f9c9d54d84c268998cd79e6970cb6
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2018 (2018)
The objective of this work was measuring the influence of co-winemaking technique on sensory profile of young red wines made from Rojal, Moravia Dulce, and Tortosí grape varieties cultivated in La Mancha region (Spain) using aroma sensory profile. S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/953af47200284ae7b56880c703432c2d