Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Sánchez Palomo P"'
Autor:
M. Hernández Ramírez, J. Villamor Rodríguez, M. González Gómez, F. Sánchez García, J. Celi Celi, M. Sánchez Palomo
Publikováno v:
Neurology Perspectives, Vol 4, Iss , Pp 311- (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e79edae4ff0847d2a79b7364900fdaab
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 89 (2024)
The effect of oak chips on the phenolic composition, color characteristics, and antioxidant capacity of Bobal red wines caused by contact with oak chips at different stages of the winemaking process has been studied. Performance liquid chromatography
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f013057d731477bb5ae149929c38add
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 3, p 63 (2023)
The objective of the current research was to study the effect of different alcohol reduction technologies on the chemical aromatic composition of La Mancha Tempranillo rosé wines. Volatile compounds were analysed using Gas Chromatography coupled to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f8a45deb43b491a853082756ec3ad0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan A. Delgado, María Osorio Alises, Rodrigo Alonso-Villegas, Eva Sánchez-Palomo, Miguel A. González-Viñas
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 3, p 38 (2022)
Climate change scenarios are predicting an increase in temperature as well as more scarce and torrential rainfall episodes. Due to this, an imbalance between grape technological and phenolic maturity is being observed, which detrimentally affects the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b616eff8a99a431892dcfce8f3cf788f