Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Sánchez Palomo, Eva"'
Publikováno v:
Beverages; Sep2024, Vol. 10 Issue 3, p89, 15p
Autor:
Izquierdo Cañas Pedro Miguel, Mena Morales Adela, Heras Manso J.M., García Romero E., González Viñas Miguel Angel, Sánchez Palomo Eva
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 33, Iss 2, Pp 116-124 (2018)
This work studies the influence of two different nitrogen sources added to the must on aromatic series and sensory profile of ‘Chardonnay’ wines. Volatile compounds were classified into six odorant series and the total intensities for every aroma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f84404a10f34fbabe7c8baf18f3c065
Publikováno v:
Beverages; Sep2023, Vol. 9 Issue 3, p63, 13p
Autor:
Delgado, Juan A., Osorio Alises, María, Alonso-Villegas, Rodrigo, Sánchez-Palomo, Eva, González-Viñas, Miguel A.
Publikováno v:
Beverages; Sep2022, Vol. 8 Issue 3, p38-38, 12p
Publikováno v:
In Talanta 2005 66(5):1152-1157
Autor:
Díaz-Maroto, M. Consuelo, Sánchez-Palomo, Eva, Castro-Vázquez, Lucía, González Viñas, Miguel Ángel, Pérez-Coello, M. Soledad
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The influence of drying on the aroma compounds, from a chemical and sensory standpoint, and on the structural integrity of basil (Ocimum basilicum L) was evaluated. The drying methods tested were oven drying at 45 °C, air drying at room temperature
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b658545225fae90aa609ca458f3b2a17
http://hdl.handle.net/10261/281116
http://hdl.handle.net/10261/281116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Volatile composition, olfactometry profile and sensory evaluation of semi-hard Spanish goat cheeses.
Publikováno v:
Dairy Science & Technology (Springer Science & Business Media B.V.); May2008, Vol. 88 Issue 3, p355-367, 13p