Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sánchez Chica, Jennifer"'
Autor:
Sánchez-Chica, Jennifer, Correa, Margarita M., Aceves-Diez, Angel E., Castañeda-Sandoval, Laura M.
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2020 103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sánchez-Chica, Jennifer, Correa, Margarita M., Aceves-Diez, Angel E., Castañeda-Sandoval, Laura M.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; May2021, Vol. 58 Issue 5, p1892-1899, 8p
Autor:
Sánchez Chica, Jennifer, Correa, Margarita M., Aceves-Diez, Angel E., Rasschaert, Geertrui, Heyndrickx, Marc, Castañeda-Sandoval, Laura M.
Publikováno v:
Foodborne Pathogens & Disease; May2020, Vol. 17 Issue 5, p340-347, 8p
Publikováno v:
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Bacillus cereus is a genetically diverse bacterium commonly found in the environment. It contaminates food, thus affecting human health upon ingestion of the microorganism and/or its toxins, the emetic or enterotoxins. In Colombia, reports of intoxic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::89e1c62d5e298e678c44b7c2bd385a37
Autor:
Sánchez Chica, Jennifer, Correa, Margarita M., Aceves-Diez, Angel E., Rasschaert, Geertrui, Heyndrickx, Marc, Castañeda-Sandoval, Laura M.
Publikováno v:
Foodborne Pathogens & Disease; May 2020, Vol. 17 Issue: 5 p340-347, 8p
Autor:
Sánchez Chica, Jennifer, Correa Ochoa, Margarita María, Aceves Díez, Ángel Emilio, Castañeda Sandoval, Laura Margarita
Publikováno v:
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
RESUMEN : Introducción: Bacillus cereus es una bacteria contaminante de alimentos y patógena en humanos, cuya toxina emética o cereúlida (Ces) causa el síndrome emético y las enterotoxinas hemolítica o hemolisina BL (Hbl), no hemolítica (Nhe)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::71f828c85b24837398885565b1685f09
https://medicinaylaboratorio.com/index.php/myl/article/view/192
https://medicinaylaboratorio.com/index.php/myl/article/view/192
Autor:
Sánchez Chica, Jennifer, Correa Ochoa, Margarita María, Aceves Díez, Angel Emilio, Castañeda Sandoval, Laura Margarita
Publikováno v:
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Bacillus cereus is a bacterium commonly isolated from food and produces multiple toxins such as hemolysin BL (HBL), non-hemolytic enterotoxin (NHE), cytotoxin K (CytK) and emetic toxin or cereulide that cause human food poisoning. The detection of B.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::24f7027131e404fa99eb064f5ed9da36
https://revistas.unal.edu.co/index.php/refame/issue/view/5130
https://revistas.unal.edu.co/index.php/refame/issue/view/5130