Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Sánchez‐Vega, Rogelio"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carrillo-Lopez, Luis M., Garcia-Galicia, Ivan A., Tirado-Gallegos, Juan M., Sanchez-Vega, Rogelio, Huerta-Jimenez, Mariana, Ashokkumar, Muthupandian, Alarcon-Rojo, Alma D.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry May 2021 73
Autor:
Rodríguez-Roque, María Janeth, de Dios-Ávila, Ndahita, Soto-Caballero, Mayra Cristina, Neder-Suarez, David, Sánchez-Vega, Rogelio
Publikováno v:
In Algal Bioreactors 2025:249-260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luisa, Rentería-Monterrubio, Ana, América, Chávez-Martínez, Julianna, Juárez-Moya, Sánchez, Vega, Rogelio, Manuel, Tirado, Juan, Alberto, Reyes-Villagrana, Raúl
Publikováno v:
Trends and Innovations in Food Science ISBN: 9781803560656
Trends and Innovations in Food Science
Trends and Innovations in Food Science
In recent decades, food research has focused on hybrid systems, that is, the application of nanomaterials and the so-called emerging technologies, whose objective is to increase the quality of food. Among these technologies that are different from th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::22198ef7e9a60d0ce27497e5c3ff5615
https://doi.org/10.5772/intechopen.104437
https://doi.org/10.5772/intechopen.104437
Autor:
Abu Bakar, Muhammad Saifullah, Amsaveni, Sakkarapani, Anaswara, K., Balkanlı, Didem, Barajas-Solano, Andrés F., Bassi, Amarjeet, Behera, Bunushree, Bilad, Muhammad Roil, Charoenrat, Theppanya, Chittapun, Supenya, Contreras-Ropero, Jefferson E., Cuello, Joel L., Culaba, Alvin B., Dani Nandiyanto, Asep Bayu, Danquah, Michael K., de Dios-Ávila, Ndahita, de Lima, Júlio Gabriel Oliveira, Demaman Oro, Carolina E., Deprá, Mariany Costa, Dhar, Dolly Wattal, Dharani, Gopal, Dias, Rosangela Rodrigues, dos Santos, Maicon Sérgio N., Fahrurrozi, Fawcett, Claire A., García-Martínez, Janet B., Guo, Haixin, Gupta, Neeru, Gusbeth, Christian (Adrian), Gyau, Theophilus, Hashmi, Zubair, İnan, Benan, Jacob-Lopes, Eduardo, Jayakumar, Tharunkumar, Jutur, Pannaga Pavan, Kantrong, Hataichanok, Karaca, Gülcan Ayşin, Karacaoğlu, Beyza, Koçer, Anıl Tevfik, Kolli Venkata, Supraja, Kongsinkaew, Chatchol, Korsah, Maame A., Kumar, Gourav, Laamanen, Corey A., Lim, Jun Wei, Lyon, Daron, Mussagy, Cassamo Usemane, Neder-Suarez, David, Nesamma, Asha Arumugam, Neves, Nathália de Andrade, Ong, Hui Lin, Pan-utai, Wanida, Radhakrishnan, Vandana, Rahman, Ehsanur, Rakesh, Suchitra, Ranjith, Sandu Sai, Ray, Bobita, Rehmanji, Mohammed, Rikta, Sharmin Yousuf, Rout, Prangya Ranjan, S., Mari Selvam, Santos-Ebinuma, Valéria de Carvalho, Schneider, Adriane Terezinha, Scott, John A., Senhorinho, Gerusa N.A., Shokravi, Zahra, Shokravi, Hoofar, Silva Machado, Richard Luan, Singh, Rabinder, Soto-Caballero, Mayra Cristina, Sraboni, Hosney Jahan, Srinophakun, Penjit, Sánchez-Vega, Rogelio, Thanapimmetha, Anusith, Thilakan, Mary Leema J., Tong, Li, Tres, Marcus V., Ummalyma, Sabeela Beevi, Vendruscolo, Raquel Guidetti, Veríssimo, Nathalia Vieira Porphirio, Villagracia, Al Rey C., Wancura, João Henrique C., Xupeng, Cao, Zabot, Giovani L., Zaini, Juliana, Zepka, Leila Queiroz, Zhou, Jiajiang, Zuorro, Antonio, Rodríguez-Roque, María Janeth
Publikováno v:
In Algal Bioreactors 2025:xiii-xvi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sánchez‐Vega, Rogelio1 (AUTHOR), Rodríguez‐Roque, María Janeth2 (AUTHOR), Elez‐Martínez, Pedro3 (AUTHOR), Martín‐Belloso, Olga3 (AUTHOR) omartin@tecal.udl.cat
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Mar2020, Vol. 44 Issue 3, p1-10. 10p.