Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"SÖNMEZDAĞ, Ahmet Salih"'
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 1, Iss 3, Pp 226-229 (2017)
The present research was planned to characterize the aroma composition of Viburnum opulus L. which is one important members of the Caprifoliaceae family. Volatile components of Viburnum opulus L. were extracted by use of the purge and trap technique
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ba1a250504c46aab2d0c44a3143ea29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 1 19-24
Karya Journal of Health Science
Karya Journal of Health Science
Anthocyanins belong to the flavonoid group, a polyphenol subclass found in a large part of dietary antioxidant intake. It is estimated that there are more than 600 anthocyanins in nature and this number is expected to increase with the new researches
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::9c47889ec6a4c6469559fd5c3a5ba702
https://dergipark.org.tr/tr/pub/kjhs/issue/56574/770825
https://dergipark.org.tr/tr/pub/kjhs/issue/56574/770825
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 2 215-226
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Anadolu’nun coğrafi konumu vegeçmişten günümüze kadar bu coğrafyada yaşamış olan farklı kültürlerin etkisiile birçok tatlı çeşidi ortaya çıkmıştır. Butatlı çeşitleri arasında tarihi yüzyıllar öncesine dayanan ve köklü
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e6e6748d6a820a64fe1aaf6f9b37b43d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/touraj/issue/50389/570208
https://dergipark.org.tr/tr/pub/touraj/issue/50389/570208
Autor:
SÖNMEZDAĞ, Ahmet Salih, SEVİNDİK, Onur, KESEN, Songül, GÜÇLÜ, Gamze, KELEBEK, Hasim, SELLİ, Serkan
Publikováno v:
Volume: 33, Issue: 1 63-68
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
The leaves and flowers of Coltsfoot have long been used for thetherapeutic purposes, especially for respiratory ailments. Coltsfoot is alsoconsidered as a natural food flavoring due its aroma-rich property. In thepresent study, aroma compounds of sha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8c70d39ad12ac34156f9397f11fbf689
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/38663/379997
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/38663/379997
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.