Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"S, Maimann"'
Autor:
Victoria J. Nikiforova, K. Riedel, S. Maimann, E. Tauberger, Holger Hesse, Rainer Hoefgen, Michaela Zeh, Oliver Kreft, Anna Paola Casazza, Stefan Kempa
Publikováno v:
Amino Acids. 22:259-278
Methionine and cysteine, two amino acids containing reduced sulfur, are not only an important substrate of protein biosynthesis but are also precursors of various other metabolites such as glutathione, phytochelatines, S-adenosylmethionine, ethylene,
Autor:
S. Maimann, Cornelia Wagner, Lothar Willmitzer, Rainer Höfgen, Michaela Zeh, Oliver Kreft, Holger Hesse
Publikováno v:
The Plant Journal. 23:747-758
Methionine (Met) is an essential amino acid that is often unavailable at sufficient dietary levels. In order to better understand Met pathway regulation, a cDNA encoding cystathionine beta-lyase (CbL; EC 4.4.1.8) has been cloned from Solanum tuberosu
Publikováno v:
Journal of experimental botany. 55(404)
Plants can provide most of the nutrients for the human diet. However, the major crops are often deficient in some of the nutrients. Thus, malnutrition, with respect to micronutrients such as vitamin A, iron, and zinc, but also macronutrients such as
Autor:
V, Nikiforova, S, Kempa, M, Zeh, S, Maimann, O, Kreft, A P, Casazza, K, Riedel, E, Tauberger, R, Hoefgen, H, Hesse
Publikováno v:
Amino acids. 22(3)
Methionine and cysteine, two amino acids containing reduced sulfur, are not only an important substrate of protein biosynthesis but are also precursors of various other metabolites such as glutathione, phytochelatines, S-adenosylmethionine, ethylene,
Publikováno v:
Planta. 214(2)
Cystathionine beta-lyase (CbL) catalyses the second step in higher-plant methionine biosynthesis. To further characterise the role of CbL in methionine biosynthesis, transgenic potato (Solanum tuberosum L.) plants were generated that express a potato
Publikováno v:
Amino acids. 20(3)
Plants are able to synthesise all amino acids essential for human and animal nutrition. Because the concentrations of some of these dietary constituents, especially methionine, lysine, and threonine, are often low in edible plant sources, research is
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.