Zobrazeno 1 - 10
of 571
pro vyhledávání: '"S, Lamon"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 55-60 (2011)
Microbiological and chemical-physical characterization of Halal beef fresh and minced meat, vacuum-packaged and stored at +2°C and +8°C, were examined, at 0, 7, 14 and 21 days, to evaluate the shelf-life. Lactic Acid Bacteria and Coliforms were hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69a4651cc2cd48afad81e57c834497b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 35, Iss 5, Pp 779-792 (1994)
Plasma low density lipoprotein (LDL) cholesterol, non-high density lipoprotein (HDL) cholesterol, and apolipoprotein (apo) B, the major protein constituent of LDL, were measured in 1,533 men (mean age 49 +/- 10 years) and 1,597 women (mean age 49 +/-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfdf114782284a5387c08a155a9d2603
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 35, Iss 5, Pp 871-882 (1994)
A decreased high density lipoprotein (HDL) cholesterol level (< 35 mg/dl) has been shown to be a significant independent risk factor for coronary heart disease (CHD). Moreover, increased HDL cholesterol levels (> or = 60 mg/dl) are associated with a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d68e8b53afd4b278f82d129a45155cf