Zobrazeno 1 - 10
of 244
pro vyhledávání: '"S, Lagarrigue"'
Autor:
F. Jehl, C. Désert, C. Klopp, M. Brenet, A. Rau, S. Leroux, M. Boutin, L. Lagoutte, K. Muret, Y. Blum, D. Esquerré, D. Gourichon, T. Burlot, A. Collin, F. Pitel, A. Benani, T. Zerjal, S. Lagarrigue
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-16 (2019)
Abstract Background Production conditions of layer chicken can vary in terms of temperature or diet energy content compared to the controlled environment where pure-bred selection is undertaken. The aim of this study was to better understand the long
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96bfc3b1c78b4ab0a503b700b25902df
Autor:
C. Desert, E. Baéza, M. Aite, M. Boutin, A. Le Cam, J. Montfort, M. Houee-Bigot, Y. Blum, P. F. Roux, C. Hennequet-Antier, C. Berri, S. Metayer-Coustard, A. Collin, S. Allais, E. Le Bihan, D. Causeur, F. Gondret, M. J. Duclos, S. Lagarrigue
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 19, Iss 1, Pp 1-18 (2018)
Abstract Background Because the cost of cereals is unstable and represents a large part of production charges for meat-type chicken, there is an urge to formulate alternative diets from more cost-effective feedstuff. We have recently shown that meat-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2c72bbfa7664e2893da4d19e380cd62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Baéza, F. Gondret, P. Chartrin, E. Le Bihan-Duval, C. Berri, I. Gabriel, A. Narcy, M. Lessire, S. Métayer-Coustard, A. Collin, M. Jégou, S. Lagarrigue, M.J. Duclos
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 10, Pp 1643-1652 (2015)
The increasing use of unconventional feedstuffs in chicken’s diets results in the substitution of starch by lipids as the main dietary energy source. To evaluate the responses of genetically fat or lean chickens to these diets, males of two experim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50b6a0ea34604ac7bc1a6324e5515f2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. LAGARRIGUE, M. TIXIER-BOICHARD
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 24, Iss 4 (2011)
Le phénotype correspond aux valeurs mesurables prises par des caractères choisis pour leur intérêt socio-économique ou cognitif. Lesbesoins de phénotypage dépendent de l'évolution des méthodes de sélection et des systèmes d'élevage ainsi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c30b025c154740a08b080a920518c549