Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"S, Kask"'
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 14:475-478
Autor:
E.W. Nielsen, M.A. Petersen, Ylva Ardö, S. Kask, P.L. Møller, F.K. Vogensen, M.H. Petersen, Pia Christiansen
Publikováno v:
International Dairy Journal. 15:901-909
Non-starter lactic acid bacteria grow to high numbers in semi-hard cheeses during ripening, and may suppress harmful bacteria. In this study, about 400 Lactobacillus isolates from Danish semi-hard cheeses were identified to species level using intern
Publikováno v:
International Dairy Journal. 15:873-882
Carbohydrate fermentation of 45 isolates of non-starter lactic acid bacteria from Danish semi-hard cheeses was studied using BioScreen C equipment. Thirty-nine of the isolates were identified as Lactobacillus paracasei/casei/rhamnosus , 2 as Lb. curv
Autor:
Engelberth, Jurgen1 (AUTHOR) jurgen.engelberth@utsa.edu
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2024, Vol. 25 Issue 17, p9471. 12p.
Autor:
Hassan Alkhadrawy, Jamal Mohamed1,2, Aboelmaaty, Amal Mahmoud3 am.aly@nrc.sci.eg, Abou-Ahmed, Mostafa Mohamed1, Ghallab, Abdelraouf Morsy1
Publikováno v:
Open Veterinary Journal. 2024, Vol. 14 Issue 8, p2057-2072. 16p.
Publikováno v:
Antonie van Leeuwenhoek. 75(4)
Lactobacillus plantarum was grown in complex media containing glucose and yeast extract. The maximum growth yield based on yeast extract consumption was 0.5 g dwt g-1. Growth yield YATP 15-17 g dwt mol ATP-1 was almost constant in the glucose limited
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Latvian Journal of Physics & Technical Sciences; Dec2024, Vol. 61 Issue 6, p3-24, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.