Zobrazeno 1 - 10
of 3 604
pro vyhledávání: '"S, Homma"'
Autor:
H. Kamachi, S. Homma, H. Kawamura, T. Yoshida, Y. Ohno, N. Ichikawa, R. Yokota, T. Funakoshi, Y. Maeda, N. Takahashi, T. Amano, A. Taketomi
Publikováno v:
BJS Open, Vol 4, Iss 5, Pp 804-810 (2020)
Background The role of antithrombotic chemoprophylaxis in prevention of venous thromboembolism (VTE) in laparoscopic surgery for gastric and colorectal malignancies is unknown. This study compared the addition of enoxaparin following intermittent pne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37ff6757588c41efa2ff2a0371ce3ef6
Autor:
N. Ichikawa, S. Homma, T. Funakoshi, T. Ohshima, K. Hirose, K. Yamada, H. Nakamoto, K. Kazui, R. Yokota, T. Honma, Y. Maeda, T. Yoshida, T. Ishikawa, H. Iijima, T. Aiyama, A. Taketomi
Publikováno v:
BJS Open, Vol 4, Iss 3, Pp 486-498 (2020)
Background The Endoscopic Surgical Skill Qualification System (ESSQS) was introduced in Japan to improve the quality of laparoscopic surgery. This cohort study investigated the short‐ and long‐term postoperative outcomes of colorectal cancer lapa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/260acf917dcd4c8b959aeed3f4a4ee7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P.A. da C. Pinto, C.M.M. Choudhury, J.A. de Lins, S. Homma, A.C.C Pinto, C.P da Silva, R.S. Oliveira
Publikováno v:
Recursos Rurais, Iss 4 (2018)
O objetivo do trabalho foi avaliar a qualidade pós - colheita de frutos de mangueira Tommy Atkins, cultivada sob sistema orgânico. Os frutos foram avaliados logo ao chegarem ao laboratório (0) e após armazenamento em câmara fria a 10,5º ± 1 º
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab73c99448364db88b43ab8515cde22f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.