Zobrazeno 1 - 10
of 496
pro vyhledávání: '"S, Fourati"'
Autor:
V. Esnault, L. Hoisnard, B. Peiffer, V. Fihman, S. Fourati, C. Angebault, C. Champy, S. Gallien, P. Attias, A. Morel, P. Grimbert, G. Melica, M. Matignon
Publikováno v:
Transplant International, Vol 37 (2024)
Late opportunistic infections (OI) occurring beyond the first year after kidney transplantation (KT) are poorly described and not targeted by prophylactic strategies. We performed a ten-year retrospective monocentric cohort study describing epidemiol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f322c9c10834080892df4b94b334ae7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Garrigues, S. Fourati, D. Atger, B. De Dreuille, L. Ribeiro Parenti, F. Joly, M. Le Gall, A. Bado, J. Le Beyec - Le Bihan
Publikováno v:
Nutrition Clinique et Métabolisme. 37:e61-e62
Autor:
S. Fourati, B. De Dreuille, C. Hutinet, J. Bettolo, A. Bado, M. Le Gall, F. Joly, J. Le-Beyec
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:567-568