Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"S, Dequin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J R, Mouret, A, Cadiere, E, Aguera, S, Rollero, A, Ortiz-Julien, J M, Sablayrolles, S, Dequin
Publikováno v:
Yeast (Chichester, England). 32(1)
We performed a dynamic and quantitative analysis of the synthesis of fermentative aromas by an aromatic wine yeast, ECA5, obtained by adaptive evolution. During fermentation at pilot scale on synthetic and natural musts, ECA5 produced volatile compou
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 50:45-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology Letters. 20:313-318
Construction of flocculating yeast lacking for fructose utilisation was realised by integration of the FLO1 flocculation gene in the ribosomal DNA of an hexokinase deficient (hxk1, hxk2) Saccharomyces cerevisiae strain (ATCC36859). Simultaneous produ
Publikováno v:
Enzyme and Microbial Technology
Enzyme and Microbial Technology, Elsevier, 2003, 33 (1), pp.38-46. ⟨10.1016/S0141-0229(03)00082-6⟩
Enzyme and Microbial Technology, Elsevier, 2003, 33 (1), pp.38-46. ⟨10.1016/S0141-0229(03)00082-6⟩
Potential industrial applications for lactate, such as the production of chemicals, has led to interest in producing this organic acid by metabolically engineered yeast such as Saccharomyces cerevisiae . Such microorganisms are more acid tolerant tha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c011f04ee5c5501836875fbec33ba799
https://hal.inrae.fr/hal-02673211
https://hal.inrae.fr/hal-02673211
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology. 66(8)
Acetic acid plays a crucial role in the organoleptic balance of many fermented products. We have investigated the factors controlling the production of acetate by Saccharomyces cerevisiae during alcoholic fermentation by metabolic engineering of the
Publikováno v:
The Journal of biological chemistry. 272(29)
Membrane potential generation via malate/lactate exchange catalyzed by the malate carrier (MleP) of Lactococcus lactis, together with the generation of a pH gradient via decarboxylation of malate to lactate in the cytoplasm, is a typical example of a