Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"S, Aabo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 111(4)
The aim of this study was to determine the survival of 15 different strains of Salmonella of selected serotypes during prolonged cold storage of beef.Fifteen strains of eight different serotypes of Salmonella were spiked onto fresh cuts beef portions
Publikováno v:
Zoonoses and public health. 57
The prevalence of Salmonella in fresh pork cuttings in Denmark in the years 2002 and 2006 was investigated at retail and compared with the retail supply pattern. A total of 1025 and 3473 samples were taken in 2002 from butcher's shops and supermarket
Publikováno v:
Zoonoses and public health. 57
Salmonella in pork can be combated during pre- or post-harvest. For large slaughterhouses, post-harvest measures like decontamination might be cost-effective while this is less likely with small-to-medium sized slaughterhouses. In this study, pre-har
Publikováno v:
EFSA Journal 8 (2010) 3
EFSA Journal, 8(3), 1-66
EFSA Journal, 8(3), 1-66
Providing guidance on detailed rules of a food safety criterion (FSC) for fresh poultry meat (chicken and turkey) during shelf life (i.e. n and c values) with the purpose to be in accordance with the existing process hygiene criterion (PHC) on poultr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a3a56db3e8a32700cfd8d6b0aabe10c
https://research.wur.nl/en/publications/scientific-opinion-on-the-link-between-salmonella-criteria-at-dif
https://research.wur.nl/en/publications/scientific-opinion-on-the-link-between-salmonella-criteria-at-dif
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Europe PubMed Central
A Salmonella-specific DNA fragment of the Salmonella typhimurium LT2 chromosome has been isolated. The fragment (2.3 kilobases (kb)) was used as a probe in a colony hybridization assay, where 185 strains of 93 different Salmonella serovars were corre
Autor:
S. Aabo
Publikováno v:
Integrated food safety and veterinary public health
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e3e19fcbf32f52c6e20ece293007b0b2
https://doi.org/10.1079/9780851999081.0371
https://doi.org/10.1079/9780851999081.0371
Publikováno v:
Molecular and cellular probes. 7(3)
Polymerase chain reaction (PCR) primers for genus specific detection of Salmonella have been selected from a Salmonella-specific fragment of 2.3 kilobases (kb). Due to interserovar sequence diversity within this fragment, primer selection was based o