Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Rzedzicki Zbigniew"'
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 572-579 (2020)
The purpose of the present study was to examine the extrusion-cooking process of cereal blends with addition of hatchery waste (HW). The effect of HW addition on the physical properties and chemical composition of the extrudates was examined. The sha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a13c0a0cf044ab592f6fa79f6a4b202
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 1, Pp 51-56 (2016)
The distribution of a fraction of soluble dietary fibre (1,3)(1,4)-β-D-glucans was depicted in selected Polish oat grains (Avena sativa L.). Localisation of β-glucans within the grains was visualised by the light microscopy with Calcofluor white as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1753b274d174479bdcdc17a019b2269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food & Nutrition Sciences; 2010, Vol. 60 Issue 3, p251-259, 9p, 5 Charts, 7 Graphs
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::78e7270b72367715923b23d62d0c69b6
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79955038910&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79955038910&partnerID=MN8TOARS