Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"Rzedzicki, Z."'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2013 Jun 01. 41(2), 327-337.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23792246
Autor:
Ali, Ibrahim Mohammed1,2 (AUTHOR), Forsido, Sirawdink Fikreyesus2 (AUTHOR), Kuyu, Chala G.2 (AUTHOR), Ahmed, Endris Hussen1 (AUTHOR), Andersa, Kumsa Negasa2 (AUTHOR) kumsnegasa@gmail.com, Chane, Kasech Tibebu2 (AUTHOR), Regasa, Tolina Kebede3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p8755-8761. 7p.
Autor:
Sobota A; Division of Engineering and Cereals Technology, Department of Plant Food Technology and Gastronomy, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, 8 Skromna Street, 20-704 Lublin, Poland., Zarzycki P; Division of Engineering and Cereals Technology, Department of Plant Food Technology and Gastronomy, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, 8 Skromna Street, 20-704 Lublin, Poland., Wirkijowska A; Division of Engineering and Cereals Technology, Department of Plant Food Technology and Gastronomy, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, 8 Skromna Street, 20-704 Lublin, Poland., Rzedzicki Z; Division of Engineering and Cereals Technology, Department of Plant Food Technology and Gastronomy, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, 8 Skromna Street, 20-704 Lublin, Poland., Pawlas A; Division of Engineering and Cereals Technology, Department of Plant Food Technology and Gastronomy, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, 8 Skromna Street, 20-704 Lublin, Poland.
Publikováno v:
Open life sciences [Open Life Sci] 2020 Aug 13; Vol. 15 (1), pp. 572-579. Date of Electronic Publication: 2020 Aug 13 (Print Publication: 2020).
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Oct2015, Vol. 52 Issue 10, p6663-6670, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.