Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Rynk, V.V."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 37, Iss 2, Pp 53-61 (2015)
From the technological point of view, one of urgent problems is the study of milk coagulation for samples containing a close to natural amount of fat. This paper is devoted to theoretical and experimental study of flocculation and gelation processes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c98c086a5b040939f4fbfb899d44b1b
Magnetic field is one of the possible physical factors influencing microbiological objects. At present, quite a lot ofcontradictory experimental data have been obtained characterizing the effect of magnetic fields of different frequencies andamplitud
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c63fe524fcdda1321e89b50b6c361ba8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.