Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Rybicka Iga"'
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 379-388 (2020)
The article presents the technological and antioxidant properties of potato juice (PJ) protein concentrate obtained by the novel ultrafiltration method. Commercial products, obtained from waste PJ by the traditional method of acid coagulation of prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/234234c93ade4545afca93918c521a0e
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2023 124
Autor:
Rybicka, Iga
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2023 118
Publikováno v:
In Food Control May 2022 135
Publikováno v:
In International Dairy Journal March 2021 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rybicka, Iga1,2 (AUTHOR) eu-fora@efsa.europa.eu, Nunes, Maria Leonor1 (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. May2022 Supplement S1, Vol. 20, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2017 59:61-67
Autor:
Kučka, Matúš, Harenčár, Ľubomír, Ražná, Katarína, Nôžková, Janka, Kowalczewski, Przemysław Łukasz, Deyholos, Michael, Dziedzic, Krzysztof, Rybicka, Iga, Zembrzuska, Joanna, Kačániová, Miroslava, Ivanišová, Eva, Gažo, Ján, Čerteková, Simona, Tomka, Marián
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Mar2024, Vol. 250 Issue 3, p877-893, 17p