Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Rybicka, Iga"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2023 124
Autor:
Rybicka, Iga
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2023 118
Publikováno v:
In International Dairy Journal March 2021 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 379-388 (2020)
The article presents the technological and antioxidant properties of potato juice (PJ) protein concentrate obtained by the novel ultrafiltration method. Commercial products, obtained from waste PJ by the traditional method of acid coagulation of prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/234234c93ade4545afca93918c521a0e
Autor:
Kučka, Matúš, Harenčár, Ľubomír, Ražná, Katarína, Nôžková, Janka, Kowalczewski, Przemysław Łukasz, Deyholos, Michael, Dziedzic, Krzysztof, Rybicka, Iga, Zembrzuska, Joanna, Kačániová, Miroslava, Ivanišová, Eva, Gažo, Ján, Čerteková, Simona, Tomka, Marián
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Mar2024, Vol. 250 Issue 3, p877-893, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rybicka, Iga1,2 (AUTHOR) eu-fora@efsa.europa.eu, Nunes, Maria Leonor1 (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. May2022 Supplement S1, Vol. 20, p1-11. 11p.
Autor:
Niszczota, Paweł, Rybicka, Iga
Publikováno v:
In Nutrition March 2024 119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.