Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"Rusul G"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 89(4):419-428
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 103(4):1217-1227
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 78(2):630-636
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
FOOD SAFETY is a major concern for consumers, food producers, processors and regulatory agencies. It is concerned with ensuring food that is safe or free from disease causing agents such as microorganisms, biological toxins and chemicals from the FAR
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______128::9056e5ae8fd880158d1c336277972540
https://e-space.mmu.ac.uk/600694/
https://e-space.mmu.ac.uk/600694/
Autor:
Foulquie Moreno Maria, Remedios, Leisner, J., Kim, T.l., Rusul, G., Ley, C., Vancanneyt, Marc, De Vuyst, Luc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::455260a5142eb9973cc658fd913911f4
https://biblio.vub.ac.be/vubir/characterization-of-two-bacteriocins-produced-by-strains-of-enterococcus-faecium-isolated-from-malaysian-tempeh(9f01bf8c-b63d-4554-8da7-294201e4d973).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/characterization-of-two-bacteriocins-produced-by-strains-of-enterococcus-faecium-isolated-from-malaysian-tempeh(9f01bf8c-b63d-4554-8da7-294201e4d973).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.