Zobrazeno 1 - 10
of 341
pro vyhledávání: '"Russo G.L"'
Autor:
Cantini, L., Mentrasti, G., Russo, G.L., Signorelli, D., Pasello, G., Rijavec, E., Russano, M., Antonuzzo, L., Rocco, D., Giusti, R., Adamo, V., Genova, C., Tuzi, A., Morabito, A., Gori, S., Verde, N. La, Chiari, R., Cortellini, A., Cognigni, V., Pecci, F., Indini, A., De Toma, A., Zattarin, E., Oresti, S., Pizzutilo, E.G., Frega, S., Erbetta, E., Galletti, A., Citarella, F., Fancelli, S., Caliman, E., Della Gravara, L., Malapelle, U., Filetti, M., Piras, M., Toscano, G., Zullo, L., De Tursi, M., Di Marino, P., D’Emilio, V., Cona, M.S., Guida, A., Caglio, A., Salerno, F., Spinelli, G., Bennati, C., Morgillo, F., Russo, A., Dellepiane, C., Vallini, I., Sforza, V., Inno, A., Rastelli, F., Tassi, V., Nicolardi, L., Pensieri, V., Emili, R., Roca, E., Migliore, A., Galassi, T., Rocchi, M. L. Bruno, Berardi, R.
Publikováno v:
In ESMO Open April 2022 7(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gardi, C., Bauerova, K., Stringa, B., Kuncirova, V., Slovak, L., Ponist, S., Drafi, F., Bezakova, L., Tedesco, I., Acquaviva, A., Bilotto, S., Russo, G.L.
Publikováno v:
In Archives of Biochemistry and Biophysics 1 October 2015 583:150-157
Autor:
Tedesco, I., Russo, M., Bilotto, S., Spagnuolo, C., Scognamiglio, A., Palumbo, R., Nappo, A., Iacomino, G., Moio, L., Russo, G.L.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2013 60:377-384
Autor:
Pisapia, L., Del Pozzo, G., Barba, P., Caputo, L., Mita, L., Viggiano, E., Russo, G.L., Nicolucci, C., Rossi, S., Bencivenga, U., Mita, D.G., Diano, N.
Publikováno v:
In General and Comparative Endocrinology 1 August 2012 178(1):54-63
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The year 2020 celebrated the tenth anniversary of the recognition of the Mediterranean Diet as Intangible Cultural Heritage of Humanity by the UNESCO Intergovernmental Committee. This event represented a milestone in the history of nutrition, as the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::a5650237f3238b063b2c4a13f8b8be25
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987287
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987287
Natural products and their structural analogues have historically made a major contribution to pharmacotherapy, especially for cancer and infectious diseases. Nevertheless, natural products also present challenges for drug discovery, such as technica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::de6ec0f7b74ce66a4e9c07f954c14c80
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3020395
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3020395
Clinical data suggest that only a subgroup of non-small cell lung cancer (NSCLC) patients has long-term benefits after front-line platinum-based therapy. We prospectively investigate whether KRAS status and DNA polymerase β expression could help ide
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::1528961d172db2fc857aee62c20f1254
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3104049
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3104049
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.