Zobrazeno 1 - 10
of 302
pro vyhledávání: '"Russo, Pasquale"'
Autor:
Diez-Ozaeta, Iñaki, Berasarte, Irati, Zeid, Ahmed Fouad, Fernández, Mercedes, Russo, Pasquale, López, Paloma, Dueñas, Mª. Teresa, Mohedano, Mari Luz
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2025 426
Autor:
De Simone, Nicola, Scauro, Angela, Fatchurrahman, Danial, Amodio, Maria Luisa, Capozzi, Vittorio, Colelli, Giancarlo, Spano, Giuseppe, Fragasso, Mariagiovanna, Russo, Pasquale
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology December 2024 218
Autor:
Balthazar, Celso F., Teixeira, Sinara, Bertolo, Mirella R.V., Ranadheera, C.S., Raices, Renata S.L., Russo, Pasquale, Spano, Giuseppe, Junior, Stanislau Bogusz, Cruz, Adriano G., Sant’Ana, Anderson S.
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 May 2024 416
Autor:
Rocchetti, Maria Teresa, Bellanger, Tiffany, Trecca, Maria Incoronata, Weidmann, Stephanie, Scrima, Rosella, Spano, Giuseppe, Russo, Pasquale, Capozzi, Vittorio, Fiocco, Daniela
Publikováno v:
Cell Stress & Chaperones, 2023 Jan 01. 28(1), 79-89.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48724582
Autor:
De Simone, Nicola, López, Lucía, Ciudad, Carmen S., Scauro, Angela, Russo, Pasquale, Rodríguez, Jorge, Spano, Giuseppe, Martínez, Beatriz
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Autor:
Olanbiwoninu, Afolake, Greppi, Anna, Awotundun, Theresa, Adebayo, Elijah Adegoke, Spano, Giuseppe, Mora, Diego, Russo, Pasquale
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2023 55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Rui, Thakur, Kiran, Feng, Jing-Yu, Zhu, Yun-Yang, Zhang, Fan, Russo, Pasquale, Spano, Giuseppe, Zhang, Jian-Guo, Wei, Zhao-Jun
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2022 387