Zobrazeno 1 - 10
of 301
pro vyhledávání: '"Russo, O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D’Elia, L., Giaquinto, A., Cappuccio, F. P., Iacone, R., Russo, O., Strazzullo, P., Galletti, F.
Publikováno v:
Journal of Endocrinological Investigation; 20240101, Issue: Preprints p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iacone, R., Iaccarino Idelson, P., Campanozzi, A., Rutigliano, I., Russo, O., Formisano, P., Galeone, D., Macchia, P. E., Strazzullo, P., Agabiti-Rosei, E., Carcea, M., Donfrancesco, C., Galletti, F., Giampaoli, S., Iacoviello, L., Scalfi, L., Siani, A., De Filippo, G., Malamisura, B., Cecere, G., Micillo, M., D'Angelo, E., Maschione, R., De Marco, G., D'Angelo, G., Cosenza, C., Gualano, R., Borsetti, R., Cela, G., Francavilla, R., Tetro, A., Pensabene, L., Talarico, V., Graziano, F., Palermo, B. V. E., Lombardi, G., Illiceto, M. T., Tonelli, L., Catassi, C., Tonelli, G., Castellucci, G., Ferraro, L., Cozzali, R., Di Biase, R., Cipolli, S., Lezo, A., Santini, B., Salvatore, S., Morando, L., Paoletti, S., Gallese, A., Mazzone, T.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition
European journal of nutrition
60 (2021): 2193–2202. doi:10.1007/s00394-020-02407-w
info:cnr-pdr/source/autori:Iacone R.; Iaccarino Idelson P.; Campanozzi A.; Rutigliano I.; Russo O.; Formisano P.; Galeone D.; Macchia P.E.; Strazzullo P.; Agabiti-Rosei E.; Campanozzi A.; Carcea M.; Donfrancesco C.; Galeone D.; Galletti F.; Giampaoli S.; Iacoviello L.; Scalfi L.; Siani A.; Strazzullo P./titolo:Relationship between salt consumption and iodine intake in a pediatric population/doi:10.1007%2Fs00394-020-02407-w/rivista:European journal of nutrition (Print)/anno:2021/pagina_da:2193/pagina_a:2202/intervallo_pagine:2193–2202/volume:60
European journal of nutrition
60 (2021): 2193–2202. doi:10.1007/s00394-020-02407-w
info:cnr-pdr/source/autori:Iacone R.; Iaccarino Idelson P.; Campanozzi A.; Rutigliano I.; Russo O.; Formisano P.; Galeone D.; Macchia P.E.; Strazzullo P.; Agabiti-Rosei E.; Campanozzi A.; Carcea M.; Donfrancesco C.; Galeone D.; Galletti F.; Giampaoli S.; Iacoviello L.; Scalfi L.; Siani A.; Strazzullo P./titolo:Relationship between salt consumption and iodine intake in a pediatric population/doi:10.1007%2Fs00394-020-02407-w/rivista:European journal of nutrition (Print)/anno:2021/pagina_da:2193/pagina_a:2202/intervallo_pagine:2193–2202/volume:60
Purpose The World Health Organization recommends reduction of salt intake to Methods The study population was made of 1270 children and adolescents. Estimates of salt consumption and iodine intake were obtained by measuring 24 h urinary sodium and io
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.