Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Ruseckaite, Roxana"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2021 120
The development of new materials of natural origin and biodegradable characteristics for many applications is one of the most important challenges for the materials research groups and polymer industry during the next few years. Poly(lactic acid), PL
Autor:
Chalapud, Mayra C., Herdt, Maximiliano, Nicolao, Erika S., Ruseckaite, Roxana A., Ciannamea, Emiliano M., Stefani, Pablo M.
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 10 January 2020 230
Publikováno v:
In Polymer Testing January 2020 81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2019 94:304-310
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2018 243:448-452
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2017 64:70-77
Autor:
Czerner, Marina, Fasce, Laura A., Martucci, Josefa F., Ruseckaite, Roxana, Frontini, Patricia M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2016 60:299-307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.