Zobrazeno 1 - 10
of 308
pro vyhledávání: '"Ruprich, J."'
Autor:
Akhandaf, Y. *, Van Klaveren, J., De Henauw, S., Van Donkersgoed, G., Van Gorcum, T., Papadopoulos, A., Sirot, V., Kennedy, M., Pinchen, H., Ruprich, J., Rehurkova, I., Perelló, G., Sioen, I.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology April 2015 78:221-229
Publikováno v:
Maso; 2024, Issue 2, p49-51, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Crispim, S, Geelen, A, De Vries, J, Freisling, H, Souverein, O, Hulshof, P, Ocke, M, Boshuizen, H, Andersen, L, Ruprich, J, De Keyzer, W, Huybrechts, I, Lafay, L, De Magistris, MS, Ricceri, F, Tumino, R, Krogh, V, Bueno-De-Mesquita, H, Beulens, J, Boutron-Ruault, M, Naska, A, Crowe, F, Boeing, H, McTaggart, A, Kaaks, R
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1064::2546d86aaae9d8bf76b081cba4f7569d
https://doi.org/10.1007/s00394-011-0299-8
https://doi.org/10.1007/s00394-011-0299-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jarmila Skarkova, Alena Kubátová, Zofia Kozakiewicz, Vladimir Ostry, Sándor Kocsubé, T. Mátrai, Z. Koncz, József Téren, János Varga, Ruprich J
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 36:329-341
Ochratoxin A is a mycotoxin produced by Aspergillus and Penicillium species. This mycotoxin is a common contaminant of various foods including cereal products, spices, dried vine fruits, coffee, cocoa, beer and wine. Apart from cereal products, beer
Publikováno v:
Mycotoxin Research. 17:188-192
The occurrence of toxigenic fungi producing aflatoxins and ochratoxin A in foodstuffs was studied in the Czech Republic. Twenty five commodities were collected at twelve collection places in the Czech Republic (300 food samples). The presence of pote
Publikováno v:
Mycotoxin research. 17
Aspergillus flavus, A parasiticus, A nomius, A tamarii andA pseudotamarii are important microorganisms capable of producing aflatoxins and further mycotoxins. Aflatoxigenic Aspergillus species are morphologically similar species belonging to the Aspe
Publikováno v:
Mycotoxin research. 18
An occurrence of the toxigenic fungi producing aflatoxins and ochratoxin A in food was investigated in the study (“MYCOMON”) in years 1999–2001. Twenty five commodities were purchased from retail in twelve collection places in the Czech Republi