Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Rupnow JH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McDougall LA; Food Science and Technology Department, University of Nebraska, Lincoln 68583-0919., Holzapfel WH, Schillinger U, Feely DE, Rupnow JH
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 1994 Dec; Vol. 24 (1-2), pp. 295-308.
Autor:
Arocha MM; Centro de Investigaciones, Facultad de Farmacia, Universidad Santa Maria, Av. Paez El Paraiso, Caracas, Venezuela., McVey M; Department of Food Science and Technology, University of Nebraska, 143 Filley Hall, Lincoln, Nebraska 68583-0919., Loder SD; Department of Food Science and Technology, University of Nebraska, 143 Filley Hall, Lincoln, Nebraska 68583-0919., Rupnow JH; Department of Food Science and Technology, University of Nebraska, 143 Filley Hall, Lincoln, Nebraska 68583-0919., Bullerman L; Department of Food Science and Technology, University of Nebraska, 143 Filley Hall, Lincoln, Nebraska 68583-0919.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1992 May; Vol. 55 (5), pp. 379-381.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caballero-de la Peña, Katia1, Acevedo-Pacheco, Laura1, Sánchez-Reséndiz, Aidee I.1, Chuck-Hernández, Cristina2, Serna-Saldívar, Sergio O.1 sserna@tec.mx
Publikováno v:
Food & Nutrition Research. 2022, Vol. 66 Issue 2022, p1-8. 8p.