Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Ruosi, Manuela R."'
Autor:
Bressanello, Davide, Liberto, Erica, Cordero, Chiara, Rubiolo, Patrizia, Pellegrino, Gloria, Ruosi, Manuela R., Bicchi, Carlo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2017 214:218-226
Coffee cupping includes both aroma and taste, and its evaluation considers several different attributes simultaneously to define flavour quality therefore requiring complementary data from aroma and taste. This study investigates the potential and li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::23434d4cc3dacf8914cee8ad8c5e7585
Autor:
Strocchi, Giulia, Bagnulo, Eloisa, Ruosi, Manuela R., Ravaioli, Giulia, Trapani, Francesca, Bicchi, Carlo, Pellegrino, Gloria, Liberto, Erica
Publikováno v:
Foods; Dec2022, Vol. 11 Issue 24, p4083, 14p
Autor:
Liberto, Erica, Bressanello, Davide, Cordero, Chiara Emilia Irma, Sgorbini, Barbara, Rubiolo, Patrizia, Gloria, Pellegrino, Ruosi, Manuela R., Bicchi, Carlo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::81bb89da47d0420445f6f63711ceec6c
http://hdl.handle.net/2318/1661142
http://hdl.handle.net/2318/1661142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.