Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Rumen fermentability"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101531- (2024)
Garlic exhibits antimicrobial activity and it may serve as a feed additive for ruminants, yet quantitative summaries of its effects are lacking. Therefore, the current study evaluated the addition of various garlic products as feed additives on rumin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/baad4526932148899fce0d8579865a7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peng Ma, Chaoqun Sun, Minze Liu, Hongnan You, Yao Shen, Yajie Kang, Yuqin Sun, Zhengang Yang, Pengyun Ma, Liang Yang, Fuguang Xue
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Subacute ruminal acidosis (SARA) becomes the most common nutritional metabolic disease in high-yielding dairy cows and later fatting beef cattle because of the increasing consumption of high-concentrate diets in modern feeding patterns. Our previous
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d59a52f5c6d48d8ba11aae8aaf0eb61
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 42, Iss 3, Pp 185-193 (2017)
The study was aimed to evaluate the increasing levels of ration energy, with fat-rich unsaturated fatty acids from sunflower oil on the nutrient intake, rumen fermentability and performance of ewes. The experiment used fifteen ewes of 1.5 years old,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8709a7ca59d74b37b0d752ed89c4f6b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 42, Iss 3, Pp 185-193 (2017)
The study was aimed to evaluate the increasing levels of ration energy, with fat-rich unsaturated fatty acids from sunflower oil on the nutrient intake, rumen fermentability and performance of ewes. The experiment used fifteen ewes of 1.5 years old,
Autor:
Angelique Torrent, Irene Mueller-Harvey, D. Macheboeuf, E. Barbier, Vincent Niderkorn, Hervé Hoste
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology
Animal Feed Science and Technology, Elsevier Masson, 2020, 259, pp.114357. ⟨10.1016/j.anifeedsci.2019.114357⟩
Animal Feed Science and Technology, Elsevier Masson, 2020, 259, pp.114357. ⟨10.1016/j.anifeedsci.2019.114357⟩
Information is lacking on the specific biological activity of feeds containing different types of condensed tannin (CT) on rumen fermentation characteristics. The aim of this study was to evaluate the in vitro rumen fermentation parameters of diets i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 152:243-255
This study determined the chemical composition and metabolizable energy (ME) value for ruminants of seeds and pulps from grape pomaces (GP), which were produced from white and red Vitis vinifera cultivars in Italy and California (USA). Six Italian (i