Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Rumbak, I."'
Autor:
Guiné, R.P.F., Duarte, J., Ferreira, M., Correia, P., Leal, M., Rumbak, I., Barić, I.C., Komes, D., Satalić, Z., Sarić, M.M., Tarcea, M., Fazakas, Z., Jovanoska, D., Vanevski, D., Vittadini, E., Pellegrini, N., Szűcs, V., Harangozó, J., EL-Kenawy, A., EL-Shenawy, O., Yalçın, E., Kösemeci, C., Klava, D., Straumite, E.
Publikováno v:
In Public Health December 2016 141:100-112
Autor:
Guiné, R.P.F., Duarte, J., Ferreira, M., Correia, P., Leal, M., Rumbak, I., Barić, I.C., Komes, D., Satalić, Z., Sarić, M.M., Tarcea, M., Fazakas, Z., Jovanoska, D., Vanevski, D., Vittadini, E., Pellegrini, N., Szűcs, V., Harangozó, J., EL-Kenawy, A., EL-Shenawy, O., Yalçın, E., Kösemeci, C., Klava, D., Straumite, E.
Publikováno v:
In Public Health September 2016 138:108-118
Autor:
Guiné, Raquel, Correia, Paula, Leal, M., Rumbak, I., Baric, I., Komes, D., Satalic, Z., Saric, M., Tarcea, M., Fazakas, Z., jovanoska, D., Vanevski, D., Vittadini, E., Pellegrini, N., Szucs, V., Harangozo, J., El-Kenawy, A., El-Shenawy, O., Yalcin, E., Kosemeci, C., Klava, D., Straumite, E., Ferreira, Manuela, Florença, S.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The adequate intake of dietary fibres is essential to human health. Hence, this work intended to evaluate the level knowledge of about food fibres and investigate what factors might be associated with it. It was undertaken a descriptive cross-section
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a450ba09afd5a0d65d293ab841a998b3
Autor:
Guiné, Raquel, Florença, S. G., Leal, M., Rumbak, I., Komes, D., Saric, M. M., Tarcea, M., Fazalas, Z., Szucs, V., Klava, D., Straumite, E., Baric, I.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Poor diets have proven very detrimental for the maintenance of good health and eating an excessive amount of fast food and highly processed meals can harm the general health status of the population. Hence, this work investigates the habits related t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0f6498c44969c8a5d5383ebc9071dc5a
https://hdl.handle.net/10400.19/6338
https://hdl.handle.net/10400.19/6338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN April 2023 54:524-524
Autor:
Florença, G S, Leal, M, Rumbak, I, Colić Baric, I, Komes, D, Satalic, D, Matek Saric, M, Tarcea, M, Fazakas, Z, Szucks, V, Harangozo, J, Klava, D, Straumite, D, Guiné R
Introduction: The ingestion of fruits, vegetables and cereals, especially whole grain, is associated with a healthy lifestyle and has been recognized as having multiple health benefits, associated, among others, to the ingestion of adequate amounts o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::57db77d2818dd63b8426209b9b2c3bcc
https://hdl.handle.net/10400.19/5515
https://hdl.handle.net/10400.19/5515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guiné RPF, Ferrao AC, Duarte J, Ferreira M, Correia P, Leal M, Rumbak I, Barić IC, Komes D, Šatalić D, Sarić MM, Tarcea M, Fazakas Z, Jovanoska D, Vanevski D, Vittadini E, Pellegrini N, Szűcs V, Harangozó J, EL-Kenawy A, EL-Shenawy O, Yalçın E, Kösemeci C, Klava D, Straumite E.
It is well known that dietary fibre (DF) is recognized as very important to maintain health and prevent some chronic diseases. Therefore, the objective of the present study was to evaluate the level of knowledge about the effect for the human body de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9cdca8c4917eac37d777bda5a122a51e
https://www.bib.irb.hr/989262
https://www.bib.irb.hr/989262