Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Rukke, E.O."'
Autor:
Inglingstad, R.A., Steinshamn, H., Dagnachew, B.S., Valenti, B., Criscione, A., Rukke, E.O., Devold, T.G., Skeie, S.B., Vegarud, G.E.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2014 97(6):3800-3814
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2013 96(11):6818-6829
Autor:
Intawiwat, N., Pettersen, M.K., Rukke, E.O., Meier, M.A., Vogt, G., Dahl, A.V., Skaret, J., Keller, D., Wold, J.P.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2010 93(4):1372-1382
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2003 17(5):585-592
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Publikováno v:
17. Nordic Rheology Society
17. Nordic Rheology Society, Aug 2008, Copenhagen, Denmark
17. Nordic Rheology Society, Aug 2008, Copenhagen, Denmark
International audience; Texture of fatty liver, as a multiparameter attribute, has been examined more and more during the last decade. The instrumental texture analysers used are developed on the analogy of penetration tests to imitate the action of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4bddcad9eab372d4de6344ccace6d691
https://hal.inrae.fr/hal-02752886
https://hal.inrae.fr/hal-02752886
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2010 93(7):2922-2925
Publikováno v:
Journal of Near Infrared Spectroscopy; January 2001, Vol. 9 Issue: 1 p11-18, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.