Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Ruiz Rivera, J.A"'
Autor:
Ruiz Rivera, J.A, Ramírez Matheus, A.O
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Agronomía, Volume: 26, Issue: 2, Pages: 223-242, Published: JUN 2009
El propósito de esta investigación fue la elaboración de yogurt firme con incorporación de cepas probióticas (Bifidobacterium spp. y Lactobacillus acidophilus) e inulina. Se utilizó leche cruda proveniente de la estación experimental "Santa Ma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::5b63e04c9efac0d4309f1488a9b0587b
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0378-78182009000200006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0378-78182009000200006&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.