Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Ruiz Juliana"'
Autor:
Bressan Rodrigo A, Quarantini Lucas C, Andreoli Sérgio B, Araújo Celia, Breen Gerome, Guindalini Camila, Hoexter Marcelo, Jackowski Andrea P, Jorge Miguel R, Lacerda Acioly LT, Lara Diogo R, Malta Stella, Moriyama Tais S, Quintana Maria I, Ribeiro Wagner S, Ruiz Juliana, Schoedl Aline F, Shih Ming C, Figueira Ivan, Koenen Karestan C, Mello Marcelo F, Mari Jair J
Publikováno v:
BMC Psychiatry, Vol 9, Iss 1, p 30 (2009)
Abstract Background Life trauma is highly prevalent in the general population and posttraumatic stress disorder is among the most prevalent psychiatric consequences of trauma exposure. Brazil has a unique environment to conduct translational research
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e9ad4bd31f0479eadebd50bf4f4826d
Autor:
Melendrez-Ruiz, Juliana, Dujourdy, Laurence, Goisbault, Isabelle, Charrier, Jean-Christophe, Pagnat, Kevin, Nicklaus, Sophie, Arvisenet, Gaëlle, Chambaron, Stéphanie
Publikováno v:
In Food Quality and Preference June 2022 98
Autor:
Melendrez-Ruiz, Juliana, Chambaron, Stéphanie, Saldaña, Erick, Monnery-Patris, Sandrine, Arvisenet, Gaëlle
Publikováno v:
In Appetite 1 March 2022 170
Autor:
Frota, Oleci Pereira, Silva, Raysa Muriel, Ruiz, Juliana Silva, Ferreira-Júnior, Marcos Antonio, Hermann, Paula Regina de Souza
Publikováno v:
In AJIC: American Journal of Infection Control January 2022 50(1):49-53
Autor:
Melendrez-Ruiz, Juliana, Claret, Anna, Chambaron, Stéphanie, Arvisenet, Gaëlle, Guerrero, Luis
Publikováno v:
In Food Quality and Preference September 2021 92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melendrez-Ruiz, Juliana, Buatois, Quentin, Chambaron, Stéphanie, Monnery-Patris, Sandrine, Arvisenet, Gaëlle
Publikováno v:
In Appetite 1 October 2019 141
Autor:
Melendrez-Ruiz, Juliana, Chambaron, Stéphanie, Buatois, Quentin, Monnery-Patris, Sandrine, Arvisenet, Gaëlle
Publikováno v:
In Food Research International September 2019 123:790-800
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.