Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Rui, Litong"'
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules April 2024 263 Part 1
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 5, Pp 187-196 (2023)
Low-temperature freezing is the oldest, most extensively and most cost-effective method of preserving meat, During freezing, frozen storage and thawing, eighty percent of the water in meat undergoes two phase transitions from water to ice to water, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/622d162554354f9eba6e800d03113280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research & Development; Sep2024, Vol. 45 Issue 18, p84-91, 8p
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Apr2024, Vol. 45 Issue 8, p47-56, 10p
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 5, p187-196, 10p
Publikováno v:
Application Research of Computers / Jisuanji Yingyong Yanjiu. Mar2015, Vol. 32 Issue 3, p909-916. 4p.
Publikováno v:
Computer Integrated Manufacturing Systems; 2021, Vol. 27 Issue 5, p1447-1458, 12p