Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Rugoso"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 11, Pp 369-378 (2023)
To verify the effect of storage temperature on the preservation of Stropharia rugoso-annula, fresh Stropharia rugoso-annulata was stored at different temperatures (0, 15 ℃) for 12 days, and the cap opening rate, decay rate, weight loss rate, color,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/226b4a32e55a49d391f8779160318c1c
Autor:
Ren-Ming Liu, Wen-Hao Su
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1710 (2024)
The classification of Stropharia rugoso-annulata is currently reliant on manual sorting, which may be subject to bias. To improve the sorting efficiency, automated sorting equipment could be used instead. However, sorting naked mushrooms in real time
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fc07072ea204da98e9894e384da9ed8
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 9, Iss 8, p 792 (2023)
Giant Stropharia (S. rugoso-annulata) is an edible mushroom recommended for consumption by the Food and Agriculture Organization of the United Nations. It possesses significant culinary and medicinal functionalities. The characteristics of this mushr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f7b763ff16747119c5c8b682e200c0e
Autor:
Yu Jiang, Qilong Zhao, Haolan Deng, Yongjun Li, Di Gong, Xiaodan Huang, Danfeng Long, Ying Zhang
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 2077 (2023)
This study aimed to examine the differences in the nutrients and volatile compounds of Stropharia rugoso-annulata after undergoing three different drying treatments. The fresh mushrooms were dried using hot air drying (HAD), vacuum freeze drying (VFD
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b5069e857f64934abcc86e74b553d5c
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 848 (2023)
In this study, using gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME-GC-MS), electronic nose (E-nose), high performance liquid chromatography (HPLC), and electronic tongue (E-tongue) to analyze the effect of ultra-high pressure (UHP) synergistic enzyma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c85b9f74c7844b79270062ee683cd6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monique Bezerra Nascimento, Thor Vinícius Martins Fajardo, Marcelo Eiras, Ana Beatriz Costa Czermainski, Osmar Nickel, Gilvan Pio-Ribeiro
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 50, Iss 7, Pp 541-550 (2015)
Resumo: O objetivo deste trabalho foi avaliar os efeitos de viroses em videiras sintomáticas e assintomáticas sobre as variáveis agronômicas relacionadas ao vigor das plantas e à qualidade enológica da uva, e comparar os isolados virais obtidos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14de32fbbe3d46d391cc4783f42957fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.