Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Rufian-Henares J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blasco T, Perez-Burillo S, Balzerani F, Hinojosa-Nogueira D, Lerma-Aguilera A, Pastoriza S, Cendoya X, Rubio A, Gosalbes M, Jimenez-Hernandez N, Francino M, Apaolaza I, Rufian-Henares J, Planes F
Publikováno v:
NATURE COMMUNICATIONS
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Understanding how diet and gut microbiota interact in the context of human health is a key question in personalized nutrition. Genome-scale metabolic networks and constraint-based modeling approaches are promising to systematically address this compl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::8bc65d8aa802ea1646856e8b4a81f209
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=11959
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=11959
Autor:
Perez-Burillo S, Molino S, Navajas-Porras B, Valverde-Moya A, Hinojosa-Nogueira D, Lopez-Maldonado A, Pastoriza S, Rufian-Henares J
Publikováno v:
NATURE PROTOCOLS
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Knowledge of the effect of foods on gut microbiota composition and functionality is expanding. To isolate the effect of single foods and/or single nutrients (i.e., fiber, polyphenols), this protocol describes an in vitro batch fermentation procedure
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::eff140da7adf832adac2fb8a66ddbb2e
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12925
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12925
Autor:
Perez-Burillo S, Hinojosa-Nogueira D, Navajas-Porras B, Blasco T, Balzerani F, Lerma-Aguilera A, Leon D, Pastoriza S, Apaolaza I, Planes F, Francino M, Rufian-Henares J
Publikováno v:
Nutrients
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
The gut microbiota has a profound effect on human health and is modulated by food and bioactive compounds. To study such interaction, in vitro batch fermentations are performed with fecal material, and some experimental designs may require that such
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::7789ce5aaca48e3ae3942153507a4d8e
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12924
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12924
Publikováno v:
FOOD CHEMISTRY
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
The aim of the present paper was to unravel the effect of a standardized in vitro European protocol of digestion fermentation over Ca(II)-alginate beads synthesized with sugars and biopolymers. Special emphasis on the antioxidant capacity using metho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::4b5c102ce8e5a43574c0dfee22859bf8
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12928
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12928
Publikováno v:
FOOD & FUNCTION
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
The aim of the present work was to analyze the effect of in vitro gastrointestinal digestion-fermentation on antioxidant capacity, total phenols and production of short chain fatty acids (SCFAs) from biocompounds derived from beet waste (leaf and ste
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::b1c0cf960331dc888b430f13413cd12d
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12929
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12929
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Quebracho (QUE) and chestnut (CHE) are natural sources of tannins, but there are no connection between QUE, CHE and human health. The study investigated the antioxidant response and metabolization of tannin extracts trough in vitro digestion-fermenta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::fa306d376b030409f1accccda99d790b
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12931
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12931