Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Rufián Henares J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maldonado Mateus L, Pérez Burillo S, LERMA A, Hinojosa Nogueira D, RUIZ S, GOSALBES M, FRANCINO M, Rufián Henares J, Pastoriza de la Cueva S
Publikováno v:
FOOD & FUNCTION
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Cocoa is a highly consumed food with beneficial effects on human health. Cocoa roasting has an important influence on its sensory and nutritional characteristics; therefore, roasting could also play a role in cocoa bioactivity. Thus, the aim of this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::ea102a18ecd84af5a4e75cea8aa82509
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10669
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10669
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delgado Andrade, Cristina, Mesías, Marta, Pérez-Burillo, Sergio, Rufián Henares, J. A., Morales, F. J.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado a la 6th International Conference on Food Digestion (ICFD), celebrada en Granada (España) del 2 al 4 de abril de 2019.
[lntroduction]: Acrylamide is a food processing contaminant formed in foods under high temperature and low
[lntroduction]: Acrylamide is a food processing contaminant formed in foods under high temperature and low
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::25c05fb96bd1d6a5ce85bb7cc3338fb1
http://hdl.handle.net/10261/204020
http://hdl.handle.net/10261/204020
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Cap. 19: Contents: -19.1 Introduction 239, -19.2 AGE Absorption and Their Role as Substrate for Gut Microbiota 240; -19.3 Studies Supporting the Ability of AGE to Act as Microbiota Modulators 241; 19.4 Linkage Between Microbiota Modulation by AGEs an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3fda243a39dfd09cd06dcfde0b18eaaa
http://hdl.handle.net/10261/172579
http://hdl.handle.net/10261/172579