Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Rudež, Kristian Dominik"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šakić, Zrinka, Rudež, Kristian Dominik, Radoš Kajić, Anica, Klobučar Majanović, Sanja, Rahelić, Dario
Publikováno v:
Acta clinica Croatica
Volume 61.
Issue 3
Volume 61.
Issue 3
The year 2022 marked the one-hundredth anniversary of the first application of insulin. November 14th, the birth date of one of its main discoverers, Frederick Banting, was designated as World Diabetes Day. This paper comprises a narrative review of
Publikováno v:
Medicus
Volume 31
Issue 1 Moždani udar
Volume 31
Issue 1 Moždani udar
Cerebrovaskularni incidenti drugi su najčešći uzrok smrti u Hrvatskoj i svijetu, a incidencija moždanog udara drastično je porasla posljednjih desetljeća. Budući da se smatra kako je većina moždanih udara preventabilna, ulažu se sve veći n
Publikováno v:
Psychiatria Danubina; 2022 Supplement, Vol. 34, p5-12, 8p
Publikováno v:
Medicus (1330-013X); May2022, Vol. 31 Issue 1, p93-98, 6p
Autor:
Rudež, Kristian Dominik
Dijabetes je jedna od vodećih kroničnih nezaraznih bolesti u svijetu od koje boluje više od 425 milijuna ljudi, od čega ih je u Hrvatskoj preko 400 000. Kao takav predstavlja ne samo zdravstveni, nego i veliki ekonomski problem. Godišnje je u sv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4137::519b32083ce872018c150ff07ef9f85f
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:025660
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:025660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food in Health & Disease / Hrana u Zdravlju i Bolesti; 2019 Special Issue, Vol. 8, p44-45, 2p
Publikováno v:
Food in Health & Disease / Hrana u Zdravlju i Bolesti; 2019 Special Issue, Vol. 8, p41-42, 2p