Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Rubio, Jose Manuel Amigo"'
Publikováno v:
In Food Research International June 2018 108:286-294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. Mar2018, Vol. 243, p428-434. 7p.
Autor:
Çelik EE; Food Quality and Safety (FoQuS) Research Group, Food Engineering Department, Hacettepe University, 06800 Beytepe, Ankara, Turkey; Chemometrics and Analytical Technology, Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark. Electronic address: ecemevrim@hacettepe.edu.tr., Rubio JMA; Chemometrics and Analytical Technology, Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark; Department of Fundamental Chemistry, Federal University of Pernambuco, Av. Prof. Moraes Rego, 1235 - Cidade Universitária, Recife, Brazil. Electronic address: jmar@food.ku.dk., Gökmen V; Food Quality and Safety (FoQuS) Research Group, Food Engineering Department, Hacettepe University, 06800 Beytepe, Ankara, Turkey. Electronic address: vgokmen@hacettepe.edu.tr.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Mar 15; Vol. 243, pp. 428-434. Date of Electronic Publication: 2017 Oct 04.