Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Rubiano Labrador, Carolina"'
Autor:
Rubiano-Labrador, Carolina, Baena De Avila, Ludys, Doria Posada, Dayana, Acevedo-Barrios, Rosa
Publikováno v:
Aerosol Science and Engineering, 6(4
Bioaerosols are as small particles suspended in air that contain several microorganisms (bacteria, fungi, and viruses). These particles are studied because of the possible impacts that they have on the health of humans and animals in open and closed
Autor:
Rubiano-Labrador, Carolina, Bland, Céline, Miotello, Guylaine, Guérin, Philippe, Pible, Olivier, Baena, Sandra, Armengaud, Jean
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 31 January 2014 97:36-47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rubiano-Labrador, Carolina1 carolinarubiano1983@gmail.com, Hurtado Hurtado, Aura2 aura.hurtado2754@gmail.com, Ignacio Salamanca, José2 jose17salamanca@gmail.com
Publikováno v:
Revista de Investigación Agraria y Ambiental. 2018, Vol. 9 Issue 2, p295-304. 10p.
Autor:
Rubiano-Labrador, Carolina1,2, Bland, Céline3, Miotello, Guylaine3, Armengaud, Jean3, Baena, Sandra1,2 baena@javeriana.edu.co
Publikováno v:
PLoS ONE. 8/19/2015, Vol. 10 Issue 8, p1-16. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gestión y Ambiente; 2021, Vol. 24 Issue 1, p1-15, 15p
Autor:
Rubiano Labrador, Carolina
Publikováno v:
Repositorio Universidad Javeriana
Pontificia Universidad Javeriana
instacron:Pontificia Universidad Javeriana
Pontificia Universidad Javeriana
instacron:Pontificia Universidad Javeriana
En este estudio se evaluó el perfil de expresión de proteínas de Tistlia consotensis bajo condiciones variables de salinidad (0 y 40 g·l-1 NaCl) empleando dos estrategias proteómicas. En la primera estrategia, se utilizó la técnica de electrof
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::16932e0235de7d53944e1c67d70b3a58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.