Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Ruíz Rodriguez, G. A."'
Autor:
Goizueta San Martín, G., Ruiz Rodríguez, G., Rivera Martínez, M., Martín Albarrán, S., Serrano, I., González Hidalgo, M.
Publikováno v:
In Neurology Perspectives November 2024 4 Supplement 1:168-169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Espinoza Navarrete, J. J., Amaya Monterrosa, O. A., Rivera Torres, W. E., Ruíz Rodriguez, G. A.
Publikováno v:
Repositorio Institucional UES
Universidad de El Salvador
instacron:UES
Universidad de El Salvador
instacron:UES
Investigadores de Laboratorio de Toxinas Marinas de la Universidad de El Salvador (LABTOX-UES), monitorearon el fenómeno natural aparecido en el Lago de Coatepeque en septiembre de 2012, el cual causó un inusual color turquesa en el espejo de agua,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::27c14541bf28bcb11ab5d21252e94317
http://ri.ues.edu.sv/2970/
http://ri.ues.edu.sv/2970/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carbone, Katya
This new book is a collection of research and review articles from authors involved in diverse aspects of cultivar research. This volume discusses the agronomic, biochemical and nutritional aspects of a wide range of plant cultivars, including aspect
Autor:
Dejan Stojković, Lillian Barros
Thousands of organisms fall under the umbrella of fungal species, many with unique properties; some innocuous, some useful and some harmful. This book covers the chemical composition and nutraceutical and pharmaceutical properties of edible fungi. It