Zobrazeno 1 - 10
of 282
pro vyhledávání: '"Rp hplc dad"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 11, p 2765 (2023)
Calendula officinalis L. (Asteraceae), commonly known as English or pot marigold, is an herbaceous plant with edible flowers. In this study, UPLC-ESI-MS/MS analysis was used for tentative identification of compounds in marigold flower methanol extrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b4646c05dbf42d79d177b72e09ffea6
Autor:
Raziel Arturo Jiménez-Nava, Luis Gerardo Zepeda-Vallejo, Fortunata Santoyo-Tepole, Griselda Ma. Chávez-Camarillo, Eliseo Cristiani-Urbina
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 9, p 1423 (2023)
The yeast Hyphopichia wangnamkhiaoensis excretes a brilliant yellow fluorescent compound into its growth culture. In this study, we isolated and identified this compound using reverse-phase high-performance liquid chromatography-diode array detector
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cff427e2696240b2a07d18390b722778
Autor:
Mohammad Khalid, Sarfaraz Ahmad
Publikováno v:
Separations, Vol 9, Iss 12, p 421 (2022)
This study’s goal is to use a Box–Behnken design [BBD] methodology to create a new reverse-phase high-performance liquid chromatography diode-array detection [RP-HPLC-DAD] method for the simultaneous quantification of Amitriptyline and Propranolo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f82788b0a017428084cae6a17360719d
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
Sorghum is raising great interest as a grain for the future, for its agricultural advantages in times of climate change, and for the positive impact of its bioactive compounds on human health. These compounds comprise phenolic acids, in a free, conju
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3149c3d3af04f67b245fecd0d73a2d3
Autor:
Marlene Machado, Susana Machado, Helena Ferreira, Maria Beatriz P. P. Oliveira, Rita C. Alves
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 18, Iss 1, p 57 (2022)
Coffee, one of the most traded commodities in the world, contains compounds with health-promoting properties [...]
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20f79943f3924faa86f2a1e5f26e43c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol 56 (2020)
The chlorogenic acid, rosmarinic acid, and caffeic acid contents in 100 selected plants were determined using reversed phase high performance liquid chromatography equipped with diode array detector. The optimum condition was 0.2% phosphoric acid in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f4f66655d1d45d2adc1867291fbee5f