Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Rozpedowska, Elzbieta"'
Autor:
Becher, Paul G., Flick, Gerhard, Rozpędowska, Elżbieta, Schmidt, Alexandra, Hagman, Arne, Lebreton, Sébastien, Larsson, Mattias C., Hansson, Bill S., Piškur, Jure, Witzgall, Peter, Bengtsson, Marie
Publikováno v:
Functional Ecology, 2012 Aug 01. 26(4), 822-828.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2435.2012.02006.x
Publikováno v:
In Trends in Genetics 2006 22(4):183-186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rozpedowska, Elzbieta, Galafassi, Silvia, Johansson, Louise, Hagman, Arne, Piskur, Jure, Compagno, Concetta
Publikováno v:
FEMS Yeast Research; 11(3), pp 285-291 (2011)
Yeast species belonging to the lineage that underwent the whole genome duplication (WGD), and including Saccharomyces cerevisiae, can grow under anaerobiosis and accumulate ethanol in the presence of glucose and oxygen. The pre-WGD yeasts, which bran
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::067fc5b86ac909ff7d459de25d00c591
https://lup.lub.lu.se/record/1777798
https://lup.lub.lu.se/record/1777798
Autor:
Ishchuk, Olena P., Vojvoda, Tanja, Mebrahtu Wisén, Sofia, Hagström, Åsa, Rozpedowska, Elzbieta, Hellborg, Linda, Siurkus, Juozas, Andersen, Mikael Rørdam, Joerck-Ramberg, Dorte, Sibirny, Andrei, Piskur, Jure
Asexual yeast Dekkera bruxellensis can in nature be found in rather “hostile” niches, for example, characterized by high ethanol content and elevated acidity. D. bruxellensis shares several common features with Saccharomyces cerevisiae, like high
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::4eb6b1ea0a09543d3a8ec78915529ff2
https://www.bib.irb.hr/485791
https://www.bib.irb.hr/485791
Publikováno v:
In The Yeasts Edition: Fifth Edition. 2011:145-157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.