Zobrazeno 1 - 10
of 428
pro vyhledávání: '"Rozhkov, S."'
Autor:
Tereshchenko, O. E., Bakin, V. V., Stepanov, S. A., Golyashov, V. A., Mikaeva, A. S., Kustov, D. A., Rusetsky, V. S., Rozhkov, S. A., Scheibler, H. E., Demin, A. Yu.
An analog of the optical polarizer/analyzer for electrons, a spin filter based on freestanding ferromagnetic (FM) nanomembrane covering the entrance of the microchannel plate (MCP) was applied for efficient spin filtering and electron amplification i
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2409.13543
Autor:
Rozhkov, S. P., Goryunov, A. S.
A probable model of the liquid-liquid (L-L) type phase transitions in water-salt dispersions of native (N*, N) globular proteins in the temperature range between thermal (D*) and cold (D) denaturation has been proposed. Protein intermediates (I, I*)
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2202.03812
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koteneva P; Institute for Regenerative Medicine, Sechenov University, 119991 Moscow, Russia., Kosheleva N; Institute for Regenerative Medicine, Sechenov University, 119991 Moscow, Russia., Fayzullin A; Institute for Regenerative Medicine, Sechenov University, 119991 Moscow, Russia., Khristidis Y; Institute for Regenerative Medicine, Sechenov University, 119991 Moscow, Russia., Rasulov T; Central Research Institute of Dentistry and Maxillofacial Surgery, 119991 Moscow, Russia., Kulova A; Central Research Institute of Dentistry and Maxillofacial Surgery, 119991 Moscow, Russia., Rozhkov S; Digital Dentistry Center, 129090 Moscow, Russia., Vedyaeva A; Central Research Institute of Dentistry and Maxillofacial Surgery, 119991 Moscow, Russia.; E.V. Borovsky Institute of Dentistry, Sechenov University, 119991 Moscow, Russia., Brailovskaya T; Central Research Institute of Dentistry and Maxillofacial Surgery, 119991 Moscow, Russia.; E.V. Borovsky Institute of Dentistry, Sechenov University, 119991 Moscow, Russia., Timashev P; Institute for Regenerative Medicine, Sechenov University, 119991 Moscow, Russia.; World-Class Research Center 'Digital Biodesign and Personalized Healthcare', Sechenov University, 119991 Moscow, Russia.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2024 Sep 17; Vol. 25 (18). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 17.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 2, Pp 82-88 (2018)
Development of new types of functional whipped confectionery of souffle type in which animal proteins are replaced with vegetable ones is promising and of high priority. The author proposed to introduce top grade wheat flour into the recipe of the wh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1a7289c1fec4c9d8d00227c443e66d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rozhkov S; Institute of Biology, Karelian Research Centre RAS, 185910 Petrozavodsk, Russia., Goryunov A; Institute of Biology, Karelian Research Centre RAS, 185910 Petrozavodsk, Russia., Rozhkova N; Institute of Geology, Karelian Research Centre RAS, 185910 Petrozavodsk, Russia.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2024 Feb 20; Vol. 25 (5). Date of Electronic Publication: 2024 Feb 20.
Publikováno v:
Biophysics; Dec2022, Vol. 67 Issue 6, p888-894, 7p
Autor:
Rozhkov, S. P., Goryunov, A. S.
Publikováno v:
Biophysics; Dec2022, Vol. 67 Issue 6, p876-883, 8p