Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Rovellini, Pierangella"'
Autor:
Ait Chabane, Fadila, Rovellini, Pierangella, Boucheffa, Saliha, Medina, Eduardo, Tamendjari, Abderezak
Publikováno v:
In Food Control May 2020 111
Autor:
Ait Chabane, Fadila, Tamendjari, Abderezak, Rovellini, Pierangella, Romero Barranco, Concepción, Medina Pradas, Eduardo
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
11 Páginas.-- 3 Tablas.-- 2 Figuras
A chemical characterization of turning color table olives of the Sigoise variety was made through their processing as natural-style. Polyphenols, sugars, tocopherols, fatty acids, and antioxidant activity in
A chemical characterization of turning color table olives of the Sigoise variety was made through their processing as natural-style. Polyphenols, sugars, tocopherols, fatty acids, and antioxidant activity in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a985207e11fc32aad967443c0adcfcfb
http://hdl.handle.net/10261/253095
http://hdl.handle.net/10261/253095
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.