Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Rousta, Neda"'
Autor:
Wang, Ricky, Rousta, Neda, Mahboubi, Amir, Fristedt, Rikard, Undeland, Ingrid, Sandberg, Ann-Sofie, Taherzadeh, Mohammad J.
Publikováno v:
In NFS Journal August 2024 36
Autor:
Rousta, Neda, Larsson, Karin, Fristedt, Rikard, Undeland, Ingrid, Agnihotri, Swarnima, Taherzadeh, Mohammad J.
Publikováno v:
In NFS Journal November 2022 29:8-15
Autor:
Hellwig, Coralie, Rousta, Neda, Wikandari, Rachma, Taherzadeh, Mohammad J., Häggblom-Kronlöf, Greta, Bolton, Kim, Rousta, Kamran
Publikováno v:
In Waste Management 1 August 2022 150:39-47
Autor:
Rousta, Neda, Aslan, Melissa, Yesilcimen Akbas, Meltem, Ozcan, Ferruh, Sar, Taner, Taherzadeh, Mohammad J.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 20, p7004-7027, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Developments in Biotechnology and Bioengineering 2023:149-180
Publikováno v:
In Current Developments in Biotechnology and Bioengineering 2022:399-430
Autor:
Rousta, Neda, Hellwig, Coralie, Wainaina, Steven, Lukitawesa, Lukitawesa, Agnihotri, Swarnima, Rousta, Kamran, Taherzadeh, Mohammad J
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2774, p 2774 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods
Volume 10
Issue 11
New food sources are explored to provide food security in sustainable ways. The submerged fermentation of edible filamentous fungi is a promising strategy to provide nutritious and affordable food that is expected to have a low environmental impact.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agrawal, Ruchi, Amiri, Hamid, Amulya, K., Aranda, Elisabet, Asadollahzadeh, Mohammadtaghi, Banerjee, Aparna, Binod, Parameswaran, Brar, Kamalpreet Kaur, Bulkan, Gülru, Cabrera-Barjas, Gustavo, Cebrián, Marta, Chen, Chiu-Wen, Coelho, Eduardo, de Paz, Gabriela Ángeles, Delattre, Cédric, Dewanti-Hariyadi, Ratih, Domingues, Lucília, Dong, Cheng-Di, Dubessay, Pascal, Dufossé, Laurent, Ferreira, Jorge A., Ghorai, Shakuntala, Gomes, Daniel G., Harirchi, Sharareh, Ibarruri, Jone, Karimi, Sajjad, Kumar, Vinod, Lennartsson, Patrik Roland, Lioe, Hanifah Nuryani, Magdouli, Sara, Manikharda, Michaud, Philippe, Mohammadi, Marzieh, Morcillo, Rafael León, Mukherjee, Soumya, Narisetty, Vivek, Niknezhad, Seyyed Vahid, Pandey, Ashok, Parchami, Mohsen, Patel, Anil Kumar, Pierre, Guillaume, Rahayu, Endang Sutriswati, Renuka, G., Rodriguez-Llamazares, Saddys, Rousta, Neda, Sar, Taner, Satari, Behzad, Saucedo, Ulises Conejo, Shahryari, Zohresadat, Sharma, Pooja, Silva, Rui, Sindhu, Raveendran, Singhania, Reeta Rani, Taherzadeh, Mohammad J., Teixeira, José A., Varjani, Sunita, Venkata Mohan, S., Wikandari, Rachma, Zamani, Akram
Publikováno v:
In Current Developments in Biotechnology and Bioengineering 2023:xiii-xvi