Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Roussis, I.G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2000 10(9):635-646
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2000 10(5):369-373
Autor:
Papadopoulou, D., Roussis, I.G.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2001, Vol. 13 Issue 4, p413. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kontogeorgos, N., Roussis, I.G.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 35, Issue: 1, Pages: 125-127, Published: 2014
Total free sulphydryl groups were assessed in several white and red wines. Ellman's method was adapted to wine samples for the determination of total -SH groups. Total -SH groups of white wines, as glutathione, were in the range of 315 to 734 and of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::a1b4376244ff20c9d7614b15d27cd549
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042014000100005&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042014000100005&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.