Zobrazeno 1 - 10
of 1 094
pro vyhledávání: '"Rouphael Y."'
Publikováno v:
In Life Sciences in Space Research May 2021 29:30-37
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2018 Jan 01. 32(3), 311-318.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26613259
Autor:
Modarelli G. C., Cirillo C., Vanacore L., Langellotti A. L., Masi P., De Pascale S., Rouphael Y.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :215-220
To develop sustainable City/Region Food Systems (CRFS), a shift toward more ecofriendly and efficient production systems is needed. On its side, aquaponics systems rely on the equilibrium and interaction between fish, plants, and bacteria and are par
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :665-672
Deficit irrigation occurrence while maintaining acceptable yield represents a useful tool for vegetables production wherever irrigation water is limited. Lettuce (Lactuca sativa L.) 'Corsica' was grown in the field from May to July in order (1) to in
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science. 13
Climate change and abiotic stress challenges in crops are threatening world food production. Among others, salinity affects the agricultural sector by significantly impacting yield losses. Plant biostimulants have received increasing attention in the
Autor:
Ciriello M., Formisano L., Kyriacou M., Soteriou G. A., Graziani G., De Pascale S., Rouphael Y.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science. 13
Ocimum basilicum L. is an aromatic plant rich in bioactive metabolites beneficial to human health. The agronomic biofortification of basil with Zn could provide a practical and sustainable solution to address Zn deficiency in humans. Our research app
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alzate Zuluaga, M. Y., Miras Moreno, Maria Begona, Monterisi, S., Rouphael, Y., Colla, G., Lucini, Luigi, Cesco, S., Pii, Y.
Increased soil salinity is one of the main concerns in agriculture and food production, and it negatively affects plant growth and crop productivity. In order to mitigate the adverse effects of salinity stress, plant biostimulants (PBs) have been ind
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::364625317c95a512b0bb820d82cd2abf
https://hdl.handle.net/11588/902960
https://hdl.handle.net/11588/902960