Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Round scad"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3654 (2024)
A fish processed with red vinasse is a type of Fujian cuisine with regional characteristics. In order to monitor the effect of red vinasse on storage quality and shelf life of blue round scad (Decapterus maruadsi) during storage, the changes in fat c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce3b80de25d44b1f83ca4809cd829b7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Diversity, Vol 15, Iss 5, p 659 (2023)
Fishery resource and environmental data from four surveys conducted in the Hainan Island offshore area from March 2021 to June 2022 were used to investigate the spatiotemporal distribution of round scad (Decapterus maruadsi). A generalized additive m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf1ebfb00e6a4254b23f4f7c570a1d78
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 68, Iss , Pp 103907- (2020)
The residue rich in protein (up to 88.78%) obtained from round scad (Decapterus maruadsi) after oil extraction, was hydrolyzed by Alcalase to produce antioxidative peptides. The hydrolysate was separated by ultrafiltration, Sephadex G-15 and RP-HPLC,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c94edcd097954274b0661d1363ce193b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 19, Iss 10, p 538 (2021)
The objective of the present study was to investigate the xanthine oxidase (XO) inhibitory effects of peptides purified and identified from round scad (Decapterus maruadsi) hydrolysates (RSHs). In this study, RSHs were obtained by using three proteas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/775d702d44c2465ea1ea328f607ee666
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 30:615-629
This study aimed to assess the effect of the Maillard reaction (MR) on volatile flavor compounds of blue round scad (Decapterus maruadsi) enzymatic hydrolysate (BRSEH). Enzymatic hydrolysates combi...
Autor:
Bui Trong Tam
Publikováno v:
Bioscience Biotechnology Research Communications. 13:1788-1793