Zobrazeno 1 - 10
of 244
pro vyhledávání: '"Rouau, X."'
Autor:
Mayer-Laigle, C., Barakat, A., Barron, C., Delenne, J.Y., Frank, X., Mabille, F., Rouau, X., Sadoudi, A., Samson, M.-F., Lullien-Pellerin, V.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies April 2018 46:131-139
Publikováno v:
In Materials & Design 15 February 2016 92:223-232
Publikováno v:
In Bioresource Technology September 2015 192:703-710
Publikováno v:
Planta, 2005 Mar 01. 220(5), 667-677.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23388819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2004 18(4):557-564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2003 17(3):297-304
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Micard, V. * * To whom correspondence should be addressed. E-mail: micard@ensam.inra.fr, Landazuri, T., Surget, A., Moukha, S., Labat, M., Rouau, X.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2002 35(3):272-276